Nealkoholická jemně perlivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Při otevírání dodržujte úhel sklonu láhve 45 - 60°
K vínu REVINE red doporučujeme
Má příjemnou trpkost, vhodné především pro jídla z červeného masa, zejména steaky. Vhodné jak pro jakoukoliv příležitost a hlavně pro ty, kteří z nějakého důvodu nemohou pít alkohol.
Podáváme 7 - 9 °C
Uchováváme 6 - 8 °C